- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 5 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 175
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Çuğunduru balmumu kağızına, daha sonra folqa kağızına büküb yumşalana qədər sobada bişirirəm. İstəsəniz onu da bişirə bilərsiniz.
- Çuğunduru soyuruq və sürtürük. Bir qabda əzdiyimiz sarımsaq, limon suyu, zeytun yağı və duzu əlavə edib qarışdırırıq.
- Gicitkən quruluşuna görə çılpaq əllərlə toxunduqda qaşınmaya səbəb olur. Onu çox soyuq suda yuymalıyam, çıxararkən əlcəklərdən istifadə etdim.
- Çuğundur salatına yığdığımız gicitkən yarpaqlarını əlavə edirik. Doğranmış qoz, pendir və nar toxumlarını da əlavə edib üzərinə əlavə zeytun yağı tökə bilərsiniz. Nuş olsun
Çuğundur gicitkən salatı
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 5 dəqiqə
- Bişmə vaxti: -
- Kalori: 175
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Çuğunduru balmumu kağızına, daha sonra folqa kağızına büküb yumşalana qədər sobada bişirirəm. İstəsəniz onu da bişirə bilərsiniz.
- Çuğunduru soyuruq və sürtürük. Bir qabda əzdiyimiz sarımsaq, limon suyu, zeytun yağı və duzu əlavə edib qarışdırırıq.
- Gicitkən quruluşuna görə çılpaq əllərlə toxunduqda qaşınmaya səbəb olur. Onu çox soyuq suda yuymalıyam, çıxararkən əlcəklərdən istifadə etdim.
- Çuğundur salatına yığdığımız gicitkən yarpaqlarını əlavə edirik. Doğranmış qoz, pendir və nar toxumlarını da əlavə edib üzərinə əlavə zeytun yağı tökə bilərsiniz. Nuş olsun
Reseplər
Rəy bildir